Työntekijälle

Oletpa vasta-alkaja, ammattilainen tai seniori, Dynamo Henkilöstöratkaisut valaisee tietä kohti sinulle mielestäsi työtä.

Työpaikan hankinta henkilöstövuokrauksen välityksellä on nykyisin merkittävä työllistymismuoto. Dynamo Henkilöstöratkaisut Oy on kiinnostunut työntekijöidensä osaamisesta ja tarjoaa helpon ja joustavan väylän monipuolisten sekä kestoltaan vaihtelevien työmahdollisuuksien löytämiseen eri asiakasyrityksistä.

Avoimet työpaikat täytetään ensisijaisesti omaa rekisteriämme hyödyntäen.
Paikat, joihin rekisteristämme ei ole toistaiseksi sopivia henkilöitä löydetty, ilmoitetaan sivustolla www.mol.fi.

Dynamo Henkilöstöratkaisulta työpaikan hakeminen on helppoa. Työnhaku lähtee helpoiten käyntiin työhakemuksesta, jonka voit täyttää sivullamme. Jos sinulle sopivaa työpaikkaa et näe avoimena, niin sinun kannattaa täyttää avoin työhakemus.
Kun uusi työpaikka tulee täytettäväksi, etsimme sopivia hakijoita ensisijaisesti niiden joukosta, jotka ovat jättäneet meille työhakemuksen. Avoimen hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.
Mitä kattavammin täytät hakemuksen, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on onnistua työllistämisessäsi. Kun sopivaa työtä ilmaantuu, kutsumme sinut haastatteluun.

Vuokratyö on hyvä keino kokeilla eri ammatteja, jos oma unelma-ammatti ei ole vielä tiedossa tai jos haluaa tehdä ammattilaisena samaa työtä kuin aiemmin, mutta eri toimialalla.